Cursus

« Alle cursussen
Megakoor

Megakoor

Soort: Samenspel/Koor | Doelgroep: Jongeren 12-18 jaar, Kinderen tot 12 jaar, Senioren, Speciale groepen, Volwassenen (18+)

Zing mee in Triades Megakoor!
Op donderdag 18 juli sluit Triade het muziekjaar af met een spetterend eindconcert in Theater De Kampanje. Ook dit jaar trappen we het eindconcert af met een optreden van een Mega-orkest en Megakoor!

Zing je graag? Meld je dan aan voor het Megakoor! Deelname is helemaal gratis en iedereen mag meedoen, want niets is leuker dan samen zingen! Ook als je geen cursist bent bij Triade ben je van harte welkom. Neem dus gerust je familie, vrienden of vriendinnen mee. Samen studeren we twee nummers in die we op donderdag 18 juli op het grote podium van De Kampanje ten gehore zullen brengen, samen met het Mega-orkest.

Voor het optreden zijn zes repetities ingepland: vrijdag 5 juli, maandag 8 juli, woensdag 10 juli, vrijdag 12 juli, maandag 15 juli en woensdag 17 juli van 18.00-19.00 uur.

Je kunt het oefenmateriaal hier downloaden.
Naam is: triade
Password: triade is mega

Het is handig om bij alle repetities aanwezig te zijn, maar kun je een keer niet dan is dat geen probleem. Aanmelden voor het Megakoor kan bij de balie van Triade of door een e-mail te sturen naar info@triade-denhelder.nl o.v.v. Megakoor.