Cursus

« Alle cursussen
Masterclass Flitstechniek Strobist 1

Masterclass Flitstechniek Strobist 1

Soort: Workshop/Lezing | Doelgroep: Volwassenen (18+)

In deze masterclass leer je manueel flitsen met je reportage flitser 'los' van de camera (strobist fotografie). Hierdoor gaan er nieuwe creatieve deuren en ramen voor je open. Deze masterclass is een begin van hét bewijs dat je met minimale investering/flitsapparatuur maximale eindresultaten kunt behalen.

Na behandeling van de 5 grote variabelen binnen de flitsfotografie, vertelt strobist Ronald hoe hij zijn onderwerpen fotografisch benadert, hoe hij beredeneert en met de aanwezige omstandigheden omgaat. In een aantal effectieve oefeningen ga je elkaar onder begeleiding fotograferen. Je ontdekt spelenderwijs de mogelijkheden en de voor- en nadelen van de reportageflitser. Leer de reportageflitser op verschillende manieren manueel te gebruiken en flits- en omgevingslicht te controleren/balanceren om een goed belichte flitsfoto te maken.

Ben je toe aan een nieuw hoofdstuk binnen de fotografie, wil je je foto’s naar een ander niveau brengen of ben je in het bezit van een reportageflitser die je niet of nauwelijks gebruikt omdat je de materie te lastig vindt? Dan is deze masterclass absoluut iets voor jou!!

Docent(en)

Ronald Koster

Ronald Koster

Docent: Fotografie, strobist

Ik reisde in 1999 af naar Tibet en besloot daarom een analoge spiegelreflex te kopen. Nu, 22 jaar later, heb ik veel gedaan op het gebied van fotografie. Ik heb diverse workshops e...

Aanbod

Startdatum Dag Van Tot Lessen Kosten  
In overleg za 10:00 17:00 1 € 62,50 Ik schrijf mij in
Van: 10:00 Tot: 17:00
Ik schrijf mij in

Cursisten van 21 jaar en ouder betalen 21% btw bovenop het genoemde cursustarief