Cursus

« Alle cursussen
I Love Me theaterlessen (vanaf 10 jaar)

I Love Me theaterlessen (vanaf 10 jaar)

Soort: Jaarcursus | Doelgroep: Jongeren 12-18 jaar

I Love Me: theaterlessen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling

Ben jij iemand die het liefst in je trui verdwijnt als je iets moet zeggen in de klas? Wil jij graag wat steviger in je schoenen komen te staan om diverse uitdagingen aan te kunnen? Heb je veel meegemaakt en zit je soms wat vast in je verdriet of boosheid? Dan zijn onze I Love Me lessen iets voor jou.

Door situaties na te spelen, kun je kijken naar wat je normaal doet, maar kan je ook met elkaar kijken hoe je het anders zou kunnen aanpakken. Soms kun je namelijk alleen al door veranderingen in lichaamshouding en ademhaling zorgen voor een grote verandering in hoe je in een situatie staat. In de lessen creëren we een veilige omgeving waarin je alles mag en kan uitproberen. Je mag helemaal jezelf zijn met je onzekerheden, emoties en uitdagingen. Het draait niet om acteren, maar om contact maken, humor, luisteren, openheid, verbeelding en vragen stellen. Daarbij wordt gewerkt aan het vergroten van communicatie- en sociale vaardigheden.

Je bent moedig en sterk, juist als je kritisch kijkt naar jezelf en open staat om aan jezelf te blijven werken.

De lessen zijn wekelijks van 16.00 tot 18.00 uur, tussentijds instromen is altijd mogelijk. Kom gerust een keer kijken of het wat voor je is!

 

 

Docent(en)

Bert Schuiling

Bert Schuiling

Docent: Theater

Hai! Mijn naam is Bert Schuiling, geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Den Helder. Van beroep theatermaker (verzamelnaam voor een combinatie van een aantal beroepen binn...

Aanbod

Leeftijd Startdatum Dag Van Tot Lessen Kosten  
10+ In overleg wo 16:00 18:00 37 € 323,00 Ik schrijf mij in
Van: 16:00 Tot: 18:00
Ik schrijf mij in