Cursus

« Alle cursussen
De vloer op met Babs

De vloer op met Babs

Soort: Activiteit | Doelgroep: Volwassenen (18+), Senioren

'De vloer op met Babs' is een avondje uit voor iedereen die van acteren houdt. Genieten van elkaar en van wat er ter plekke ontstaat. Lachen, gieren brullen, maar soms ook een traan. 

De bedenker van het TV-programma 'De vloer op' waarop deze avond is gebaseerd, is regisseur Peter de Baan, die ook de regie en presentatie in handen had.

Tijdens deze avond worden een aantal improvisatieronden gespeeld. Uit de groep aanwezige acteurs kiest Babs twee of drie spelers die ze direct een reëel thema of dilemma geeft. De acteurs mogen dan zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst kan de ene keer zeer humoristisch zijn, en dan een andere keer weer zeer treffend en emotioneel. Babs bepaalt wanneer de scène eindigt.

Iedereen die van acteren houdt is welkom. Je hoeft er geen ervaring mee te hebben. Niks is fout en alles kan en mag! Ook als je alleen wil komen genieten van de spelers is dit prima!

Foto: HUMAN

Idee: 'De vloer op" van HUMAN

Docent(en)

Babs Straalman

Babs Straalman

Docent: Theater

Hallo, mijn naam is Babs Straalman. Ik woon en werk nu al zo’n 30 jaar in Den Helder. Van beroep ben ik theatermaker/straatartiest. Samen met mijn collega Saskia Vriesman vorm ik h...

Aanbod

Leeftijd Startdatum Dag Van Tot Lessen Kosten Docent  
16+ In overleg do 19:00 21:00 1 € 12,10 Babs Straalman Ik schrijf mij in
Van: 19:00 Tot: 21:00
Ik schrijf mij in