Cursus

« Alle cursussen
CREAcafé voor 2

CREAcafé voor 2

Soort: Korte cursus | Doelgroep: Volwassenen (18+), Senioren, Speciale groepen

Als mantelzorger heb je je verbonden aan de zorg voor een ander. Iemand die dierbaar voor je is en die door afname van fysieke of verstandelijke vermogens niet meer continu voor zichzelf kan zorgen. Het contact met je lieve vader of moeder of ander dierbaar persoon kan veranderen als er sprake is van verlies van bijvoorbeeld geheugen of het afnemen van fysieke vaardigheden.  

Samen dingen doen zoals kunst bekijken, schilderen, kleien, breien etc. is een fijne manier om verbinding en een gelijkwaardig contact te maken. Het draagt enorm bij aan het gevoel  van zingeving, zelfexpressie, zelfvertrouwen en beleving. 

In het CREAcafé voor 2 staat gezelligheid voorop en geniet je samen van diverse creatieve activiteiten die zijn afgestemd op jouw/jullie mogelijkheden.

Onder het genot van een kopje koffie of thee werk je wekelijks aan een andere techniek onder begeleiding van een kunstdocent. 

Docent(en)

Françoise Kooistra

Françoise Kooistra

Docent: Tekenen en schilderen

Als tiener tekende ik al heel graag en gelukkig kreeg ik op de middelbare school ook de kans om in tekenen en kunstgeschiedenis examen te doen. Later op de PABO in Alkmaar heb ik g...

Aanbod

Startdatum Dag Van Tot Lessen Kosten  
15-09-2021 wo 10:30 12:00 8 € 127,50 Ik schrijf mij in
Van: 10:30 Tot: 12:00
Ik schrijf mij in