Vacature


Triade is hét centrum voor kunst, cultuur en educatie in Den Helder en omstreken. Een plek voor iedereen die graag bezig wil zijn met muziek, theater, dans, fotografie, multimedia en beeldende kunst. Triade is voor Den Helder, gemeente Schagen en Hollands Kroon ook dé organisatie voor ondersteuning bij het ontwikkelen van kunsteducatie in het primair en voortgezet onderwijs.

In verband met de pensionering van een van onze zangdocenten zoeken wij per direct een

ZANGDOCENT (0,18 fte) met klassieke zangopleiding

Ben jij die enthousiaste en bevlogen zangdocent die graag zijn kennis wil overbrengen op onze leerlingen van alle leeftijden en niveaus? Zoek je de mogelijkheid om je te ontwikkelen als docent en werk je graag zelfstandig, maar ook in teamverband? Kijk jij verder dan octaven en toonladders en geniet jij ervan om een leerling te laten ontdekken wat hem of haar raakt en/of wat hij of zij kan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Een snelle check:

  • Je hebt een afgeronde conservatoriumopleiding of minimaal bachelor klassieke zang.

  • Jouw pedagogische en didactische vaardigheden zijn uitstekend.

  • Je bent een allround zangdocent, maar je bent geschoold in klassieke zang.

  • Je vindt het leuk om zowel individuele als groepslessen te geven en je hebt hier ervaring in opgedaan. Binnen Triade stimuleren we samenspel enorm. Het (bege)leiden van vocal groepen behoort dan ook tot het vaste takenpakket.

  • Je bent creatief, innovatief, flexibel, klantgericht, betrouwbaar, leergierig en een echte teamspeler!

Arbeidsvoorwaarden
De functie wordt aangeboden voor de duur van 12 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingeschaald in schaal 8 van de CAO Kunsteducatie. De functie kan ook in opdracht worden uitgevoerd als zzp-er. De werktijden zijn in overleg in te delen.

Solliciteren
Enthousiast? Stuur dan vóór 6 maart 2023 je motivatiebrief en CV naar Triade, t.a.v. Cees Dito, sollicitatie@triade-denhelder.nl. Kijk op onze website www.triade-denhelder.nl voor meer informatie over onze organisatie. Bel voor specifieke informatie met Rachèlle Algra (Hoofd Bedrijfsvoering) op 06-28188811. Het geven van een voorbeeldles behoort tot de sollicitatieprocedure. Zonder relevante ervaring gelieve niet te solliciteren.