Nieuws

Nieuw: de Digital Media Academy

Gepubliceerd op: 02 maart 2023

Hey jij, beginnend filmmaker! Ben jij tussen de 13 en 23 jaar en wil jij echt goed worden in het maken van toffe video content? Wij hebben de perfecte oplossing voor je om jouw skills te masteren!

Meld je (nu nog) gratis aan voor de Digital Media Academy en volg de gastlessen over alle onderdelen rondom het maken van toffe & profi content. Echt goede scripts schrijven en editing op een hoger niveau, je leert het bij de Digital Media Academy!

Bij de Digital Media Academy leer je in meerdere lessen de juiste skills die jou echt verder helpen in je ontwikkeling op digitaal vlak. Het inspireert je, geeft je houvast én ook richting om verder te komen in het vak. Boeken? Echt niet. Jij gaat lekker zélf aan de slag! Je leert door te experimenteren en te doen maar dan wel met de beste ondersteuning van onze professionals.

Deelname aan deze cursus is helemaal gratis! Omdat de Digital Media Academy een pilot is om te kijken of er voldoende vraag is, bieden wij dit samen met Mee & De Wering, Druktemaker en KBAAL kosteloos aan.

De cursus start op vrijdag 12 mei, de lessen zijn 's avonds van 19.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan tot 16 april 2023.

Meer info en aanmelden: dmadenhelder.nl