Nieuws

Help mee met de Anjeractie!

Van 28 mei tot en met 5 juni doet Triade mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert al sinds 1946 de Anjeractie. Het is de oudste collecte van Nederland. Ieder jaar collecteren honderden organisaties voor hun vereniging én voor het Cultuurfonds. De collecte is dit jaar voor de tweede keer mobiel, via appjes, mailtjes en social media. De opbrengst van de actie is volledig voor de organisaties die actievoeren.

Alle donaties uit deze actie stort Triade in het nieuw opgerichte solidariteitsfonds. Dit fonds biedt ondersteuning aan nieuwe en bestaande volwassen cursisten die de financiële draagkracht missen om cursussen te kunnen (blijven) volgen en/of om instrumenten en ander lesmateriaal aan te schaffen. Voor jeugd is er het Jeugd Onderwijs Cultuur Fonds die kinderen en jongeren hierbij ondersteunt. Voor volwassenen was dit er tot voor kort nog niet. Wij willen ook hen graag ondersteunen als dit nodig is!

Dit vanuit de visie dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om in aanraking te komen met Kunst en Cultuur. Zeker in coronatijd heeft niet iedereen voldoende middelen om een leuke cursus of workshop te volgen terwijl dit juist ontspanning en zingeving biedt in een moeilijke tijd.
 
Jullie hulp is nodig!
Je kunt geld doneren via onderstaande QR-code. Als je deze code scant word je doorgeleid naar een bankomgeving waar je zelf een bedrag mag invullen wat je over wilt maken voor dit goede doel!

Om het Solidariteitsfonds een goede boost te geven hopen wij dat jullie de QR code in de actieweek willen doorsturen aan zo veel mogelijk bekenden met de vraag of ze ook wat zouden willen doneren aan het Solidariteitsfonds. Wij hopen enorm dat jullie dit doel een warm hart toedragen en wij door jullie inzet een groot aantal mensen, met beperkte financiële middelen, toch kunnen laten genieten van kunst- en cultuuruitoefening!
 
Alvast bedankt voor jullie steun!