Cursus

« Alle cursussen
Junior Popband (vanaf 7 jaar)

Junior Popband (vanaf 7 jaar)

Soort: Samenspel/Koor | Doelgroep: Kinderen tot 12 jaar

Als je als kind bij Triade begint met het leren bespelen van een instrument of leert zingen, krijg je daarnaast ook nog een extra les in samenspel. Waarom? Omdat samen muziek maken het leukste is wat er is terwijl je er ook nog eens heel veel van opsteekt! Dit willen we onze cursisten laten ervaren. Daarom is deze extra groepsles helemaal GRATIS! Je hebt dus twee muzieklessen per week voor de prijs van één!

Dit samenspelproject heet de Junior Popband. De Junior Popband is geschikt voor muzikanten en zangers/zangeressen tussen de 10 en 13 jaar die graag in een echt bandje willen spelen. Muzikanten op gitaar, basgitaar, keyboard en drums zijn welkom. Je ontdekt het samen muziek maken met elkaar en met je eigen instrument. Zowel het spelen als het maken van je eigen muziek. Je wordt uitgedaagd om je eigen ideeën naar voren te brengen. De Junior Popband is de leukste band voor beginners!

 

 

Docent(en)

Reinout Weiffenbach

Reinout Weiffenbach

Docent: (Klassiek, akoestisch, elektrische) gitaar, basgitaar, popschool coach

Al vele jaren geef ik met veel plezier les bij Triade. Het plezier van muziek maken probeer ik over te brengen op mijn leerlingen, met persoonlijke aandacht. Niet alleen het spe...

Aanbod

Leeftijd Startdatum Dag Van Tot Lessen Docent  
6-12 jaar 11-11-2021 do 19:30 20:30 16 Reinout Weiffenbach Ik schrijf mij in
Van: 19:30 Tot: 20:30
Ik schrijf mij in

Cursisten van 21 jaar en ouder betalen 21% btw bovenop het genoemde cursustarief