Cursus

« Alle cursussen
Elektrische gitaarles

Elektrische gitaarles

Soort: Jaarcursus, Korte cursus | Doelgroep: Kinderen tot 12 jaar, Jongeren 12-18 jaar, Volwassenen (18+), Senioren, Speciale groepen

Bij Triade kun je les krijgen op vrijwel elk instrument. Je kunt middels een proefles kennismaken met een instrument, of een probeercursus van 5 lessen volgen. Ga je voor een jaarcursus, dan heb je keuze tussen wekelijks of om de week les. Je kunt instromen op ieder gewenst moment in het jaar. Lesgeld is afhankelijk van het nog te volgen aantal lessen. Heb je al ervaring met een instrument, maar heb je al een tijdje niet meer gespeeld? Meld je dan aan voor een opfriscursus.

Elektrische gitaar
De elektrische gitaar is niet meer weg te denken uit de jazz, rock en popmuziek. Vrijwel elke popband maakt gebruik van dit instrument dat geen klankkast heeft. Het geluid wordt voortgebracht door metalen snaren en via een element wordt het geluid gestuurd naar een versterker. Met behulp van diverse effectpedalen kun je de klank van de gitaar op verschillende manieren beïnvloeden en veranderen.

Standaard EXTRA voor beginners
Als je als kind bij Triade begint met het leren bespelen van een instrument of leert zingen, dan krijg je naast je (jaar)cursuslessen ook nog een extra les in samenspel.

Tarieven
Bij Triade werken we voor de jaarcursussen met tariefgroepen. Kijk voor informatie over de tarieven:
Muziek - Financieel | Triade Den Helder (triade-denhelder.nl)

 

Docent(en)

Mark Hoeksma

Mark Hoeksma

Docent: Gitaar (akoestisch en elektrisch)

Muziek geeft mij veel voldoening en daagt me altijd uit. Dit enthousiasme probeer ik in mijn muzieklessen ook over te brengen op de leerlingen. Ik voel me muzikaal comfortabel in v...

Geen afbeelding beschikbaar

Remco Schilder

Docent: Gitaar

Aanbod

Lesvorm Startdatum Dag Lessen Kosten  
Elke week In overleg In overleg Ik schrijf mij in
Ik schrijf mij in
Om de week In overleg In overleg Ik schrijf mij in
Ik schrijf mij in
Probeercursus In overleg In overleg 5 € 107,50 Ik schrijf mij in
Ik schrijf mij in
Proefles In overleg In overleg 1 € 13,00 Ik schrijf mij in
Ik schrijf mij in

Cursisten van 21 jaar en ouder betalen 21% btw bovenop het genoemde cursustarief