Cursus

« Alle cursussen
Accordeonles

Accordeonles

Soort: Jaarcursus, Korte cursus | Doelgroep: Kinderen tot 12 jaar, Volwassenen (18+), Senioren, Jongeren 12-18 jaar, Speciale groepen

Bij Triade kun je les krijgen op vrijwel elk instrument. Je kunt middels een proefles kennismaken met een instrument, of een probeercursus van 5 lessen volgen. Ga je voor een jaarcursus, dan heb je keuze tussen wekelijks of om de week les. Je kunt instromen op ieder gewenst moment in het jaar. Lesgeld is afhankelijk van het nog te volgen aantal lessen. Heb je al ervaring met een instrument, maar heb je al een tijdje niet meer gespeeld? Meld je dan aan voor een opfriscursus.

Accordeon
Het heeft toetsen en lucht nodig om muziek te maken, je zet het op je schoot en je kunt er aan trekken  en duwen: dat is het accordeon! Een prachtig en machtig mooi instrument dat door jong en oud gespeeld wordt. Met de rechterhand bespeel je een klavier dat gelijk is aan dat van een piano, maar je hebt ook accordeons met knoppen. Met je linkerhand bespeel je kleine knopjes die bassen worden genoemd en die vaak voor de begeleiding van de muziek zorgen. Daarnaast hebben de meeste accordeons registers. Dat zijn schakelaars om een andere klankkleur te krijgen.

Standaard EXTRA voor beginners
Als je als kind bij Triade begint met het leren bespelen van een instrument of leert zingen, dan krijg je naast je (jaar)cursuslessen ook nog een extra les in samenspel.

Tarieven
Bij Triade werken we voor de jaarcursussen met tariefgroepen. Informatie over de tarieven vind je hier.

Docent(en)

Cees Dito

Cees Dito

Docent: Keyboard, digitale piano, elektronisch orgel, accordeon

Ik kan me nog herinneren dat de meester van de tweede klas van de lagere school aan ons vroeg: “Wat wil je later worden?” Ik antwoordde meteen: “Dirigent!” Ik zag mezelf al staan v...

Aanbod

Lesvorm Startdatum Dag Lessen Kosten  
Elke week In overleg In overleg Ik schrijf mij in
Ik schrijf mij in
Om de week In overleg In overleg Ik schrijf mij in
Ik schrijf mij in
Probeercursus In overleg In overleg 5 € 107,50 Ik schrijf mij in
Ik schrijf mij in
Proefles In overleg In overleg 1 € 13,00 Ik schrijf mij in
Ik schrijf mij in

Cursisten van 21 jaar en ouder betalen 21% btw bovenop het genoemde cursustarief