Agenda

Zicht op Talent-avond

Lokale talenten presenteren zich tijdens Zicht op Talent-avond

Op maandagavond 12 december vindt in Theater De Kampanje de eindpresentatie plaats van Zicht op Talent-talenten. Zicht op Talent is het talentontwikkelingsprogramma voor uitzonderlijk talent in Noord-Holland Noord. Het gaat om talenten in de leeftijdscategorie 12 tot 24 jaar op het gebied van podiumkunsten.

Doel van het Zicht op Talent-programma is om lokaal talent te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling door middel van extra lessen, inhoudelijke verdieping en netwerkverbreding. De talenten gaan op basis van een maatgericht talentontwikkelingsplan aan de slag met hun eigen ontwikkeling.

In het traject zijn verschillende selectierondes geweest. Naast de eindpresentatie van de talenten uit de derde selectieronde vindt op deze avond de tussenpresentatie plaats van talenten uit de vierde selectieronde. Er doen in totaal 17 deelnemers mee met een talent in muziek, zang, dans, beeldende kunst en theater.

“Het mooie van Zicht op Talent is dat we hiermee écht een verschil kunnen maken in het nog jonge leven van creatieve talenten. De talenten zullen dit de rest van hun leven herinneren, het zal hun leven verrijken”, aldus Sander Boschma, directeur van Triade Den Helder en Artex Kunstenschool Texel.

De zaal gaat deze avond open om 19.30 uur. Het programma start om 20.00 uur met een opening door presentator Rubin van Gent. De avond duurt tot ca. 21.45 uur. 

Iedereen is van harte welkom om dit bijzondere moment bij te wonen. De toegang is gratis!

Zicht op Talent wordt mogelijk gemaakt met bijdragen van de de deelnemende culturele instellingen en het Fonds voor Cultuurparticipatie.