Breng je ideeën tot uiting

Doe mee met ons CREAcafé!

Meer info

Agenda

Open Huis

Op zaterdag 11 september tussen 11.00 en 14.00 is iedereen welkom (onder voorbehoud van coronamaatregelen) om gratis kennis te maken met de cursussen van Triade. Om 11.00 uur gaan de deuren open en is er van alles te beleven tijdens het open huis.

Muziekafdeling
Bij Triade kun je les krijgen op vrijwel ieder instrument. Heeft een specifiek instrument je interesse of wil je met meerdere instrumenten kennismaken of je verder ontwikkelen, kom dan naar de open dag. Alle Triade docenten zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en geven je gelegenheid om je eerste tonen te spelen op een instrument naar keuze.

Beeldende afdeling
Bij Triade kun je je creatief uitleven in onze prachtige ateliers! Altijd al eens een mooie pot willen maken op de draaischijf en deze glazuren? Of liever tekenen, schilderen, textiele technieken aanleren of beeldhouwen? Alles kan! Tijdens de open dag mag je alles uitproberen in de gratis mini workshops.

Theater
Voor theatermakers in de dop zijn er drie fantastische cursussen: cabaret voor beginners, theater voor kinderen en theater voor jongeren en volwassenen. Maak kennis met de docenten en neem een voorproefje op een cursus!

Fotografie & Multimedia
Maak kennis met deze afdeling en ontmoet de enthousiaste docenten. Kijk rond in de geluidsstudio en het Medialab en ontdek wat voor mogelijkheden er zijn om je creatief uit te leven.

Dansafdeling
Triade's danszaal is uniek. De grote ramen zorgen ervoor dat je als ouder kunt meegenieten tijdens de lessen.

Vanaf 2,5 tot 100 jaar kan er gedanst worden bij Triade. Van ballet tot TikTok alles wat hiertussen zit. 

De cursus 'Dans wat je kan' is voor mensen die graag willen dansen, maar voor wie bewegen niet meer vanzelfsprekend is. Heb je last van je spieren of gewrichten, zit je in een rolstoel of heb je bijvoorbeeld Parkinson? Dan is deze cursus juist iets voor jou.

Sommige cursussen worden gepromoot op specifieke tijden. Het programma volgt binnenkort.