Agenda

Ierse muziek in Huisduiner Kerk

Op donderdag 4 november staat er een prachtig afwisselend en speciaal concert geprogrammeerd in het kerkje van Huisduinen, Badhuisstraat 26. Er zal Ierse muziek te beluisteren zijn op fluit, whistles, pipes gitaar. De Noord-Ierse formatie Music in the Glen zal het concert verzorgen, voor publiek dat weer mag en graag wil komen luisteren!

Music in the Glen, bestaande uit Brendan Mulholland (fluiten), Deirdre Galway (gitaar), en Conor Lamb (uilleann pipes en whistles) hebben het vliegtuig genomen vanuit Belfast voor dit concert. Het concert gaat vooraf aan het workshopweekend Vliers op Texel, waar meerdere workshops gegeven worden met Ierse muziek en samenspel.
 
Music in the Glen is een dynamisch nieuw trio dat wordt gevormd door 3 geoefende muzikanten uit de Ierse trad. Conor en Brendan spelen al zo’n 20 jaar regelmatig samen, en met het gitaarspel van Deirdre hebben ze deze krachten gebundeld tot een eigen geluid, met aanstekelijke ritmes, soul, swing waarbij je niet stil kan blijven zitten. Deze muzikanten zijn gerespecteerde muzikanten in hun vak en hebben veel buiten hun landsgrenzen gespeeld: van Belfast tot Washington en van Moskou tot Seoul.

Kosten om dit concert bij te wonen: € 15,-.
Te reserveren via loesbakker@gmail.com