Agenda

Dorperpassion

Een verhaal van 2.000 jaar geleden in de stad van Jeruzalem, waarbij de laatste dagen van het leven van Jezus centraal stonden. Op de een of andere manier is het niet alleen een verhaal uit het verleden, maar ook een verhaal van nu, voor ons,  in Julianadorp. Dit is een verhaal met als bedoeling dat mensen tot hun recht komen, álle mensen. Een hoopvol verhaal, dat klein begint. Een verhaal dat al duizenden jaren verteld wordt. Een verhaal met als boodschap ‘heb het leven lief’.

Je hoort het op 2 april a.s. om 20.00 uur (19.30 uur zaal open) in de Ontmoetingskerk in onze eigen taal. Het raakt doordat er liedjes uit de tijd van nu gezongen worden. Een avond waarbij de grootste invloed komt van jongvolwassenen, de mensen van de toekomst.

U hoort dit verhaal verteld door Myrthe Renes en Linn Veldkamp. Het klein harmonie orkest van Winnubst, dat geleid wordt door Bert Willemsen, zal deze avond zorgen voor de instrumentale klanken. Aan die klanken zijn woorden toegevoegd die door van Lieke Heuvelman, Babet Steunenberg, Jenthe van der Heide, Faye van Leeuwen, Samaire Wijers en Jane Maarsen gezongen worden. Zij worden begeleid door Hanneke Bergsma, docent zang bij Triade. Dit alles is niet mogelijk zonder de pianobegeleiding van Annabel van de Westelaken.  

Gratis toegangskaarten zijn te bestellen via passionjulianadorp@gmail.com. Zo ben je verzekerd van een plekje!