Agenda

Dansvoorstelling 'Mysterie in het Museum'

Ook dit jaar organiseert Triade weer een grote dansvoorstelling in Theater De Kampanje. Dit jaar geen voorstelling van een uur op het grote podium, maar een heuse experience van een half uur: een bijzonder museumbezoek!

'Mysterie in het Museum'
Het lijkt op het eerste gezicht een normaal museum. Met prachtige beelden bij de ingang en een vriendelijke directeur die iedereen welkom heet. De toonzaal ziet eruit als ieder ander museum. Er pronken lijsten met mooie taferelen, ertussen staan kunstwerken op sokkels. Toch gebeuren er vreemde dingen in het Triade Museum, zegt men in de stad. Als het donker wordt in de zaal en het licht dimt, schijnen er dingen te gebeuren die niemand voor mogelijk houdt. Men zegt dat de schilderijen en beelden bij het invallen van de schemer tot leven komen... De figuren uit de verschillende schilderijen en in de beeldentuin rekken hun spieren van het lange stilstaan en beginnen te dansen, vol passie en vuur! Als het licht weer vol aangaat in de toonzaal lijkt het alsof er niets is gebeurd. Verstild hangen de schilderijen weer aan de muur en staan de beelden stokstijf op hun sokkels.

Of dit echt waar is? Daar kom je alleen achter als je dit bijzondere museum bezoekt. Wie durft? Wie weet kom jij erachter of het mysterie van het museum echt waar is of slechts een sterk verhaal is :)

De voorstelling wordt 4 x gegeven: om 11.00 uur, 11.45 uur, 13.00 uur en 13.45 uur.

Binnenkort volgt meer informatie m.b.t. de kaartverkoop. Hou onze website in de gaten!