Word jij onze nieuwe collega?
09 november 2017

Triade is het centrum voor kunsteducatie in Den Helder en omgeving. We hebben een breed aanbod van cursussen en kunst- en cultuuractiviteiten voor inwoners en scholen. We zijn een compacte organisatie met korte lijnen en een bedrijfscultuur waarin de medewerkers op een open manier met elkaar samenwerken.

Bij Triade ontstaat per 1 januari 2018 een vacature voor een enthousiaste 

stafdocent beeldende activiteiten
(0,4 fte; jaarcontract met uitzicht op verlenging)

Functie
Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en (doen) uitvoeren van een programma van beeldende activiteiten. Je sluit daarbij aan op wat er al is en bereidt een inspirerend en uitnodigend beeldend programma voor het seizoen 2018-19 voor.
Je hebt een Hbo-opleiding in een beeldend kunstvak, of in een ander kunstvak (niet: muziek), maar dan met daarbij aantoonbare affiniteit en werkervaring met activiteiten op het vlak van beeldende kunst.

Functie-eisen en gevraagde kwaliteiten
Je bent initiatiefrijk, communicatief, klantgericht en flexibel. Je vindt organiseren en regelen een uitdaging en werkt daarbij snel en accuraat. Bij deze taak werk je samen binnen het managementteam van Triade en val je onder de directe verantwoordelijkheid van de directeur.

Belangrijk is dat je, ook buiten je eigen kunstvak, breed geïnteresseerd bent in kunst en cultuur. Je houdt van het werken binnen een team. Afstemming, uitwisseling en af en toe overname van elkaars werkzaamheden en ook het voorkomen van onregelmatige werktijden vormen geen probleem voor je.
Je wilt betrokken zijn bij het culturele leven in Den Helder. (Bereidheid om te) wonen in Den Helder of de nabije omgeving is een pré.

Werkzaamheden
* bedenken, plannen en doen uitvoeren van een vernieuwd programma van beeldende activiteiten
* onderhouden van goede contacten met docenten en verbreden van het netwerk van docenten
* voorbereiden van teksten over beeldende activiteiten t.b.v. de pr-afdeling
* meewerken aan de organisatie van open dagen en andere promotionele evenementen
* onderhouden en uitbouwen van contacten met culturele verenigingen  en instellingen
* deelnemen aan MT- en docentenoverleg

Voorwaarden
Naast een prettige werksfeer bieden wij de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kunsteducatie; salarisschaal 8. In plaats van een arbeidsovereenkomst is een overeenkomst van opdracht als zzp bespreekbaar.

Informatie en Sollicitatie
Aanvullend kun je telefonisch informatie inwinnen bij Paul Sanders, directeur.
Solliciteren kan tot 1 december 2017, 17.00 uur, uitsluitend door middel van een korte e-mail, met aangehecht- in één pdf-bestand- je motivatiebrief met CV, te verzenden naar sollicitatie@triade-denhelder.nl

De eerste ronde sollicitatiegesprekken zal plaatsvinden op vrijdag 8 december. Over de eventuele vervolgprocedure ontvang je dan nadere informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Nieuwsbrief

Agenda

woensdag 21 maart
19.00 uur
Jos Post zaal
vrijdag 23 maart
19.00 uur
AGENDA OVERZICHT »

Facebook