Photoshop/Lightroom Combi

Foto's bewerken in Photoshop of Photoshop Elements is van begin tot eind een uitdagend en creatief proces. Het begint met het leren werken in lagen en de basisgereedschappen onder de knie te krijgen. Vooral als je veel met samengestelde beelden en tekst werkt is Photoshop de ideale software. Samen met Lightroom vormt het de ideale combinatie voor al je bewerkingstaken. In de cursus maak je kennis met de basistechnieken van Photoshop en Lightroom. In Photoshop leer je het werken met lagen, selecties maken en het combineren van delen uit foto's. Ook filtertoepassingen, kleur en contrast en verscherpen komt aan bod. Onze unieke interactieve lesmethode staat garant voor snel resultaat. Na de demonstratie op een groot scherm ga jezelf aan de slag.
 
Lightroom is de basis voor je foto-archief. Met de juiste instellingen en werkwijze heb je daar voor altijd veel plezier van. Of je nu in RAW of in JPEG fotografeert. Je foto's perfect aanpassen en archiveren is een must.
Lightroom stelt je in staat nog makkelijker je RAW bestanden te beheren en te verwerken. Alles in een overzichtelijke workflow. Aan de hand van foto's van diverse opnamesituaties ga je de mogelijkheden van Lightroom zelf ontdekken. Alle belangrijke tools en werkmethodes worden uitgelegd en geoefend.
 
Deze nieuwe combicursus wordt gegeven in het Medialab.
In de prijs is inbegrepen:
  • cursusmap met lessen
  • CD of download met oefenmateriaal
  • video's
  • certificaat
CursuscodeStartdatumDagVanTotLessenKostenDocent
CAF/018
18 / 09 / 2017
ma
19.30
21.30
€155,- Rien Welman Inschrijven! »
CAF/019
05 / 03 / 2018
ma
19.30
21.30
€155,- Rien Welman Inschrijven! »

Ga terug

Nieuwsbrief

Agenda

woensdag 21 maart
19.00 uur
Jos Post zaal
vrijdag 23 maart
19.00 uur
Jos Post zaal
AGENDA OVERZICHT »

Facebook