Geef je op voor de Noord Hollandse Speeldag voor jonge Strijkers
11 december 2017

Triade is initiatiefnemer van de Noord Hollandse speeldag voor jonge strijkers op 10 maart in Toonbeeld, centrum voor de kunsten, in Castricum en Theater Koningsduyn. Dé samen-speel-dag voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar, van beginner tot gevorderde. Speel je viool, altviool, cello of contrabas, dan is deze dag iets voor jou

Workshops
Tijdens de speeldag woon je, naast repetities en slotoptreden, ook twee leuke workshops bij.

Willem van Baarsen van de internationaal bekende theatergroep “De Wereldband” geeft op de Speeldag een workshop “improvisatie” op zijn eigen humorvolle wijze! De leden van “De Wereldband” staan bekend om hun grote muzikaliteit. Willem laat dit deze dag zien in de workshop en zal van zich laten horen in de finale.

Naast Willem van Baarsen zal ook vioolbouwer Bas Maas zal van zich laten horen op de Speeldag. Bas is bij het grote publiek bekend van het Avro-Tros tv programma “De nieuwe Stradivarius”, maar bouwt al vele jaren violen, alten en celli. Hij vertelt een leuk en interessant verhaal.

Finale
Het hoogtepunt van de dag is het slotstuk van dirigent en componist Hans Scheepers “Divertimento aan het IJ” (de uitvoering in het Muziekgebouw aan het IJ is te vinden op youtube). Alle jonge strijkers doen mee aan deze finale! Ervaar hoe leuk het is om samen te spelen in een enorm orkest!

Opgeven
Ben jij een jonge strijker en vind je het leuk mee te doen aan deze unieke dag? Geef je dan snel op via strijkersdag2018@triade-denhelder.nl. Na opgave krijg je alle informatie over repetities, bladmuziek en de verdere organisatie van deze dag!

Nieuwsbrief

Agenda

zaterdag 26 januari
13.00-16.00 uur
Triade
zaterdag 16 februari
Triade
AGENDA OVERZICHT »

Facebook