INSCHRIJVEN
Kies één van de volgende manieren:
• vul het online inschrijfformulier in op de website van Triade
• download en print een inschrijfformulier en lever dat in bij de administratie
• bij de balie van de administratie van Triade
www.triade-denhelder.nl
info@triade-denhelder.nl
0223 - 537200

LESGELD 
De lesgelden voor volwassenen zijn inclusief 21% BTW. De lesgelden voor cursisten jonger dan 21 jaar zijn BTW-vrij.

TERMIJNEN 
Het lesgeld kan in termijnen betaald worden, behalve korte of eenmalige workshops en specials. Je dient daarvoor de machtiging op het inschrijfformulier in te vullen. Indien je een andere betalingsregeling wilt neem dan s.v.p. contact op met ons.

INSTROMEN 
Voor muzieklessen is het mogelijk om gedurende het hele jaar te starten.Voor de andere disciplines is het mogelijk om gedurende de cursus in te stromen. Dit in overleg met de docent.

ORIËNTEREN 
Je kunt een individuele proefles van 20 minuten afspreken om kennis te maken met het instrument en de docent. De kosten bedragen € 10,-. Voor de andere disciplines (dans, theater, beeldend, musical, multimedia) is het ook mogelijk om een proefles te volgen.

LESTIJD (BIJ)KOPEN
Wanneer je uitsluitend individueel les wilt krijgen of gericht gecoacht wilt worden, kun je lestijd (bij)kopen. Heb je speciale wensen? Je wilt langer les hebben, je bent een deel van het jaar op vakantie of je hebt onregelmatige werktijden? Laat het ons weten. Wij maken een offerte en we doen je graag een voorstel ‘op maat’.

KORTING
Bij deelname van meerdere gezinsleden aan cursussen van Triade wordt een korting van 5% per inschrijving berekend. Om hiervoor in aanmerking te komen, dienen de inschrijfformulieren gelijktijdig te worden ingeleverd. Als je meerdere cursussen volgt en je je daarvoor in een keer inschrijft krijg je ook 5% korting. De korting geldt niet voor éénmalige workshops of lezingen.

STUDIEFINANCIERING 
Cursisten die studeren en kunnen aantonen dat zij Studiefinanciering via DUO krijgen vallen in tariefgroep 1. Kleine baantjes, zoals weekend- en/of vakantiewerk, gelden niet als inkomsten.

JEUGD ONDERWIJS EN CULTUURFONDS (JOC)
Het JOC kan schoolgaande kinderen (4 t/m 18 jaar) van financieel minder draagkrachtige ouders een kans bieden voor deelname aan de lessen bij Triade. Daarvoor moet je contact opnemen met Triade. Wij vullen dan de formulieren voor je in en vragen bij het fonds een bijdrage in de onkosten aan.

Nieuwsbrief

Facebook